Heihooo:)

Ja dette bar jammen lenge siden:) Har ingen planer on å begynne å blogge igjen,men er innom nå og da og ser at jeg fortsatt har lesere hver dag! :) Jammen dette var koselig:)
Vell hva kan jeg si som er nytt her i hus for tiden??? Nr1: Vi har fått oss hund:) En kjapp liten whippet og pincherblanding som heter Milli,og det har jo vært travelt nok i seg selv med turing,leking og generelt det å ta seg av et dyr som trenger deg på en litt annen måte enn to katter. Nr2: Ina har begynt på dansing og er kjempestolt over danseklærne hun bruker og skulle aller helst ha hatt de på 24/7:) Nr3: Vi skal ha baby igjen! :) Ina skal bli storesøster i mai og vi gleder oss voldsomt til lillesøster eller lillebror kommer. Det kommer til å bli nytt og spennende på samme tid og jeg gleder meg veldig til å se hvordan Ina tar storesøsterrollen. Formen skal vi ikke snakke om,for er fortsatt endel dårlig så det har vært veldig tøft. Nå ser vi framover og gleder oss til jul og ikke minst til våren:)Så slik er livet vårt for tiden,vi trøyer oss kan man si:)

Stor klem fra Maya:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

32, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits