Heihei igjen:)

Looooong time,no see men her viser jeg nok en gang et livstegn ifra meg:) Her er det mye som har skjedd siden sist,både positive og negative ting. Kan begynne med det positive først og det er at jeg nå kan kalle meg Color master expert:) I november var jeg i Oslo og på Wella studio og gjennomførte et ukeslangt kurs ( wella color master expert kurs) og nå i begynnelsen på februar,var jeg tilbake og hadde en to-dagers eksamen som resulterte i bestått med glans:) Deilig å føye til på Cv'en må jeg få si,men skal innrømme at det er lenge siden jeg har vært så nervøs for en eksamen. Er veldig glad for å gjennomført kurset for føler meg ti ganger sikrere i hva jeg holder på med til daglig på jobben min. Og det har også resultert i at jeg har økt kundekretsen min betraktelig:) Ikkeno som å komme til fulle lister på jobb;) Ellers som tidligere nevnt,så har det også skjedd negative ting i livet mitt den siste tiden... Jeg har mistet den gode bestefaren min og det har jeg tatt veldig tungt. Går nå bare å venter på at vi skal gravlegge han på onsdag så kan det kanskje hende at den aller værste sorgen slipper litt (begravelser har den virkningen på meg,ille vondt der og da men litt "friere" etterpå). Han har i en liten periode vært ganske syk og vi trodde vi skulle miste han rett før jul,men mot alle odds greide han seg. Desverre ble gleden kort og han døde nå på søndag :( Det er så utenkelig vondt å miste noen man er så glad i,men dette skal jeg greie å komme meg igjennom. Er så glad jeg har de jeg har rundt meg til støtte og til å ha en skulder å gråte på.

Men skal vi se lyst på ting så er Ina straks 3år!! Å hui som tiden går! Hun er nå begynt å bli stor pike og viljen har jenta virkelig begynt å vise. Litt veslevoksent og en del smelling med dører er blitt en del av hverdagen vår og vi får høre hva jenta vil og ikke vil. Det er vell slik det er å vokse opp:)

Tenkte jeg skulle prøve å bli litt flinkere på å dele litt av hverdagen vår igjen,men må bare få litt tid for å se om dette er noe jeg "får tid til". Dagene våre er såpass opptatte med jobb,barnehage, lek og kos og ikke minst ridning for jeg har fått meg en sort,firbeint ny kamerat som jeg leker med en dag i uken;) Men lover atdet hvertfall kommer et eller annet innlegg i ny og ne;)

Klem fra meg:)

Én kommentar

Minminivilla

23.02.2013 kl.09:32

Gratulere med gjennomført eksamen. Kan du ikke blogge litt om jobben også da vel. Hørte du på radioen programmet der de kritiserte ditt yrke for prising av småting som kunde ikke skjønner koster noe før etterpå. Jeg er ikke negativ - jeg bare prøver å gi deg inspirasjon ;)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

32, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits