I've done it again!;)

Jeg har nå styrt å holdt på med dette håret over lengre tid og grunnen til det er at jeg rett og slett har følt med døll kjedelig og har trengt å "finne" meg selv... Nå har jeg (tror jeg) funnet meg litt:)

Sidecut er noe jeg har ønsket å prøvd lenge,men har villet ventet å sett om jeg i det heletatt har turt å gjøre det... Vell jeg er spontan og fikk det for meg at nå turte jeg,tok barbermaskinen på jobb og durte ivei uten et nykk og angrer virkelig ikke:) Bleket ned sidecuten og farget med Fudge paintbox farge vendetta red:)

Og i dag ankom noe jeg vil påsta den deiligste pleiende håroljen ever på salongen og den bare måtte bli med hjem.

En kjempedeilig olje med gjenoppbyggende eliksir for tørt og brusete hår. Den gir deg et helt utrolig deilig,glansfult og ikke minst glattere hår. Jeg har falt pladask og så lukter den himmelsk! Koster 279kr hos frisører som er forhandlere av Wella System Professional:)

Hårete hilsen fra frisør Maya:)

11 kommentarer

mamasan.blogg.no

05.11.2012 kl.22:36

Det der kledde du virkelit,hvilken salon jobber du på?

klem

Thea KH

05.11.2012 kl.22:37

Det der hjelper virkelig om man føler seg kjedelig!! Dødskult, skulle gjerne vært såååå tøff :D

Marie // The Culture Clash

05.11.2012 kl.22:44

Utrolig kult! Kan ikke si hvor mye jeg elsker sidecut :)

Har det jo selv også!

Mor Maya

05.11.2012 kl.22:45

mamasan.blogg.no: Takk for det,jeg likte det utrolig godt selv også så jeg føler jeg gjorde en god jobb der:) Jeg jobber på Edith Winje i Kr-sund:)

Mor Maya

05.11.2012 kl.22:46

Thea KH: Tenk som jeg tenkte,det er bare hår og det vokser jo ut igjen og dessuten så får jeg skjult det med å legge håret over:)

mamasan.blogg.no

05.11.2012 kl.22:57

råstilit va det...må siifra om du trøn modell engang..hehehe

Mor Maya

05.11.2012 kl.23:05

mamasan.blogg.no: Det skal jeg gjøre:)

mamasan.blogg.no

05.11.2012 kl.23:07

Hihihih...vært tøft å få lov til..

Var med å viste mote for zavanna for en tid tilbake,av mersmak..

Minminivilla

06.11.2012 kl.00:06

Kult - og det mener jeg virkelig! Jeg har hatt langt hår alltid, etter cellegift fikkjeg trøstekommentarer om at det var kledelig med kort hår. Nå ønsker min familie at mamma skal slippe ut håret, huff, kan middelaldrende damer ha langt hår? Jeg finner ingen fin frisyre med langt hår på "gamler damer" hehehe. Jeg er fargerik, men halvlangt hår med "et eller annet hårbåndlignende er min tilværelse pr d dato. Har du råd så lag en blogg vel! Har veldig tynt og lite hår nå - men må kunstnere på min alder ha kort grått hår? He he nå fikk du noe å tenke på!

Mor Maya

06.11.2012 kl.00:28

Minminivilla: Hehehe vell først og fremst vil jeg si at det finnes ingen regel som sier at middelaldrene kvinner ikke kan ha langt hår. Men det ligger vell litt i det at,har man et veldig tynt og ikke minst lite hår så ser det bedre ut med en kortere frisyre. Ikke trenger du farge håret så voldsomt heller,man har type farger som ikke gir spesielt ettervekst og som får håret til å se "nyere" ut uten at man må ha en voldsom farge.. Litt vanskelig å si sånn bare her at du kler det eller ikke,dette er nok noe man analyserer når kunden sitter i stolen.Men håp er det hvertfall,langhåret eller ikke:)

Minminivilla

06.11.2012 kl.15:11

he he - jeg hater å sitte stille i en frisørstol - og der er nok det største problemet - jeg snakker ikke samme språk som frisørene - de tor jeg er "gammel" men jeg liker sprø frisyrer. Herlig at det endelig er lov å ha kort på ene siden og langt på andre - for det ville jeg ha på 80 tallet, men da var det utenkelig. Ja ja får finne en frisør som tør like mye som meg ;))))

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits