En tur på Ikea = forandringer hjemme;)

På lørdag dro jeg,min kjære,Ina,pappa og hans kjæreste på en liten miniweekend til Tr-heim og da også selvfølgelig Ikea. Siden vi ikke har Ikea i nærheten,ender vi alltid opp med en fullastet bil og mer til.Som igjen fører til at det har blitt noen forandringer her hjemme på interiørfronten:)

Ny lampe over spisestua(som jeg skal få pusset opp etterhvert)

Ble noe helt annet en lysekronen som hang der før(den skal Ina få i taket på rommet sitt) Og så er det så genialt med dimmer:)

Stålampe bak sofaen som også har dimmeeffekt. Har savnet litt mer lys på stua og med denne lampen som har lyskuppel som lyser opp mot taket ble rommet mye lysere med engang:)

Nye hvite "blonde"gardiner:)

Og så ble det jo endel andre duppeditter osv med oss hjem slik som det alltid blir:) Vi overnattet på Rica Nidelven hotel for å teste ut den ganske så omtalte frokostbuffeen og det var ikke oppskrytt hvertfall. Var så utrolig mye godt å velge i at man ble forvirret i hva man skulle velge å spise. Så annbefaler virkelig dette hotellet;)

May-Linn:)

6 kommentarer

ewymarie

05.11.2012 kl.21:19

Den serien med de grå lampene er så stilig! Jeg vurderer den som er stående : )

Malin og Mammaen til Oscar

05.11.2012 kl.21:19

mye fint du har fornøyet med :) Ønsket så sårt at ikea hadde vært nærmere oss. Hadde vist gådd bananas da :D

Mor Maya

05.11.2012 kl.21:24

ewymarie: Ja har vært på utkikk etter en slik som ikke kostet all verden og denne kostet ikke 300kr engang så vi slo til tvert:)

Mor Maya

05.11.2012 kl.21:25

Malin og Mammaen til Oscar: Huff ja kjedelig å reise i ca tre timer bare å handle på Ikea så her blir det sånn ca enn gang i året:/

Anne

05.11.2012 kl.22:06

Så mye fint :) Bor så langt nord at det er ikke noen ikea butikker i nærheten.. Håper de bygger en her i nærheten som de holder på å snakke om. Da blir det nok en del handlig der ja! :) Kjempefine gardiner :)

wendysinfamilie

05.11.2012 kl.22:34

Så kos med hoteltur :) ikea er knall :)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits