Aldri en dag for tidlig....

Er vell på sin plass å begynne juleforberedelsene siden vi nå er kommet til midten av oktober,dagene flyr jo bare avsted så jeg har kjøpt meg litt juleinspo...(ja dette er ironi)

Føler julen kommer tidligere og tidligere hvert år og det er i grunnen ganske synd for når først julen kommer,er jeg drittlei alt som har med jul og julepynt å gjøre uannsett hvor koselig det enn er. Jeg har alltid vært prinsippfast og bare pyntet enkelt til advent og pyntet skikkelig lille juleaften så Ina våkner juleaften og ser julenissen har vært her å pyntet til henne:) Og i år får også Ina en ekstra stor pakke til julenissen som takk for at han har fått alle tuttene hennes:)

Når begynner dere julepyntingen og når er lissom tidsnok at de begynner i butikkene osv?

May-Linn:)

5 kommentarer

Minminivilla

16.10.2012 kl.19:27

Jeg begynner - eh tar helt av første søndag i advent eller natt til første desember. den natten tas alle bilder av veggene, og alt fra gardiner, tepper, puter og pynt flytter ned fra loft og det som var av pynt flytter opp til loft helt til14.dag jul! Galskapen har minket litt, men jeg begynner tidlig og nikoser meg med det. Familien gikk litt lei av å bære alle kassene opp og ned på loftet, men da gjør jeg det selv. Har pynt til å feire rød/hvit jul - blå jul - hvit jul - men huset her er så lite at her blir det bare hvitt - så blir det rødt på jobb tenker jeg ;)))))

aldrialene

16.10.2012 kl.20:28

Første advent, ikke en dag før! Her kommer det hverken julebrus eller marsipan i hus før det. Julegaver starter jeg på før, men de pakkes ikke inn før. Litt prinsippfast får én være ;-)

Mor Maya

16.10.2012 kl.20:38

aldrialene: Må innrømme jeg har smugstartet på julebrusen,den er for tiltrekkende til å la være hehe.Og julegavene er det lov å starte med før,greid å ha gjort unna de før den værste stria så kan man heller kose seg litt ekstra med desemberlønnen;)

Mor Maya

16.10.2012 kl.20:39

Minminivilla: Hehe ja noen liker jo å pynte før og alt i desember er lov synes jeg så lenge det er i desember:)

wendysinfamilie

16.10.2012 kl.22:27

I dag kom de første flaskene med julebrus i hus :) Store gutt klarte ikke vente lenger.

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits