Smokketrollet har vært her...

Idag har jeg og Ina samlet sammen alle tuttene hennes og hadd de i en matboks som vi skrev "til julenissen,fra Ina Alise"på og så la vi boksen inni skapet så "smokketrollet"kunne komme å hente den å ta den med seg til julenissen. Egentlig var det meningen at vi skulle gi tuttene til julenissen på julaften,men Ina har begynt å bruke dem litt for mye og også samtidig som hun snakker så ingen forstår hva hun sier. Derfor ble dette gjort allerede idag først og fremst slik at hun kun brukte tutten på natten,men siden hun ikke spurte etter den da hun la seg isted,tenkte jeg vi bare kunne kjøre på og gjøre det til en kort prosess:) Foreløpig går det veldig bra,hun spør etter den men når vi sier at "tuttetrollet" fikk de med seg så gir hun seg. Regner med hun vil spørre litt etter de og det kommer sikkert også til å bli litt gråting,men dette er hvertfall et steg videre i Ina-blir-stor-pike-prosessen:)

Hva har dere gjort for å avvende mot smokken?

Ina og meg spiser peanutbutter and jelly sandwich til kvelds:)

May-Linn

6 kommentarer

Så flink. Satser på at det går fint med smokkeslutten:) klem

michelle

04.10.2012 kl.20:58

Så smart:D hehe

Hakke kommet så langt med ho minste ennå... :)

Men med ho eldste var det lett. Ho var litt over to år,vi skulle sove første natta i det nye huset vi flytta inn i,også hadde vi glemt smokkene hos farfaren hennes (vi bodde der før vi flyttet) Det gjorde ingenting får ho,så den natta slutta ho:P lekende lett!

wendysinfamilie

04.10.2012 kl.21:41

Ikke kommet dit ennå, har begynt å snakke om det men han er ikke klar og jeg ser ikke noe poeng i å ta den vekk før han er med på det innenfor en rimelig grense. Men prøver å holde det til natt og såre øyeblikk :)

Mor Maya

04.10.2012 kl.23:26

wendysinfamilie: Ja var lissom meningen her også det,gjemme de slik at hun kun fikk de på natten.Men tenkte bare å se om hun i det hele tatt begynte å gråte og bli fra seg når de ikke var så tilgjengelige mer og det har hun ikke gjort:) Hun spurte om den litt før hun sovnet,men det var det lissom så gikk knakende godt:) Spent på hvordan morgendagen blir da selvsagt...>:/

Mor Maya

04.10.2012 kl.23:27

michelle: Ja var i grunnen overaskende at det gikk så lett som det gjorde...Hun sovnet hvertfall uten:)

Mor Maya

04.10.2012 kl.23:28

€Malene: Ja imponerte mamma'n sin også i kveld:)Håper det fortsetter like greit:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits