Ikke før jeg har lagt ut en innlegg om filmen....

 

Se hva jeg har funnet på Youtube:)! 

 

Likte at det er henne som spiller Ana Steele og han var ikke så altfor værst "Mr.Grey" heller ;)Så da gjenstår det å se da,om hvem og når og alt det der:) Hvis det er tilfelle så gleder jeg meg hvertfall til sommeren 2013;) (Er da lov å håpe:))

3 kommentarer

Annie

30.09.2012 kl.01:05

Bestilt meg første boka, må lese den jeg å.. hehe ;)

Var flere forskjellige trailere, med forskjellige skuespillerer så jeg, så vi får vente spent å se hvem hovedpersonene er.. :)

Mor Maya

30.09.2012 kl.01:29

Annie:Tror og håper på at det er disse som spiller,herreguuuud gleder meg til sommer'n:)

Janne strand

30.09.2012 kl.08:56

Ellen Page og Ryan Gosling stemmer jeg for. Begge er sterke gode skuespillere, som jeg tror klarer å slippe litt av hemningene som trengs for denne type roller. Uansett, så gleder jeg meg til filmen :):)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits