Fifty Shades of AVHENGIG!

Ja jeg har akkurat lest ferdig bok to av triologien Fifty shades of grey og JA jeg er seriøst blitt hekta!!Så hekta at det gjor helt vondt inni hjertet bare av å tenke på at jeg må vente heeeelt til 5november før siste bok kommer ut!(Vet jeg kan lese den allerde på engelsk,men vil vnte på den norske siden jeg allerde har de to andre på norsk) 

Vell når man ligger,sitter står eller hva man nå gjør når man leser en slik bokserie,begynner man å leve seg inn i handlingene og nettopp det har jeg også gjort...Jeg legger fra meg boka etter å ha lest x antall sider og da bare MÅÅÅ jeg krype tett inntil S for å ligge nær han.Ikke for det seksuelle for de som skulle tro det,men kun for å kjenne varmen hans og at han holder rundt meg når jeg sovner.Jeg føler at jeg har vært i boka og trenger nærhet etterpå om dere kan forstå litt hva jeg mener?.. Og så blir man lissom litt sånn lett til sinns fordi man blir så glad når man har lest såpass mye..Ja jeg er rar og jeg har aldri benektet det heller:)

Og nå som jeg da altså er ferdig med bok nr 2 og nærmest går i oppløsning i venting på nr 3,har jeg begynt å se for meg hvem som hadde egnet seg til å spille den aldri så populære Mr.Grey.....Jeg lander på PATRICK DEMPSEY! Herreguuuuud for en mann og han hadde kledd den rollen så til de grader! Ja han er mye gamlere enn hva Mr.Grey er i boka,men det er da vell noe som heter sminke og de som lager slike filmer er jo så flinke til å lage folk yngre og gamle,så ser virkelig ikke det som et problem.. Fikk de Robin Williams til å se ut som eldre dame,greier de å få Mc.Dreamy til å se ut som en 27åring! For en drøm!Jeg hadde nok måtte hatt på meg smekke om jeg skulle sett de filmene med han i hoverollen:) 

Mmmmmhmmmhmm ser for meg at dette kan bli veldig bra:)

Hvem mener dere hadde passet til å spille Mr.Grey i filmen/ene om de lager de(n)?? Og hvem skulle spilt Anastasia Steele??

Alexis Bledel fra Gilmore Girls?

Emmy Rossum?

Shenae Grimes( fra 90210)?

Jeg gleder meg gleder meg hehe:)

 

 

Xo Totalt avhengig av Fifty Shades!

 

 

6 kommentarer

Jeg er også bitt av basillen :) Hekta.no :)

Mor Maya

29.09.2012 kl.21:50

Therese: Er så hekta at det gjør vondt hehe:)

ida

29.09.2012 kl.21:52

Haha, bare noen liker den! :P jeg har bare lest bok 1 jeg, og jeg ble kjempeskuffet.. minner om en pornoversjon av twilight, og med andre ord, drit kjedelig. :p

Marie Karoline

29.09.2012 kl.21:55

Alexander Skarsgård er en perfekt mr Grey :) Likte forslagene dine til Ana!

Mor Maya

29.09.2012 kl.22:05

ida: Hehe ja man kan ikke regne med at alle liker denne bokserien.Jeg var veldig skeptisk til den når jeg fant ut hva den handlet om,men da jeg først begynte,ble jeg helt bergtatt for de var ikke så ille som jeg hadde trodd:) Men hver sin smak;)

Mor Maya

29.09.2012 kl.22:07

Marie Karoline: Han har jeg ikke hørt om engang hehe,men googlet han opp såklart:) Syntes han så veldig nifs ut jeg://

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits