Dette er jo den koseligste tiden:)

Høsten er den desidert nydeligste og koseligste tiden på året etter min mening. Krype dypt under et varmt og godt pledd,med en kopp teen god bok eller blader og masse tente lys mens vinden og regnet raser omhverandre utenfor,er så utrolig herlig at det finnes ikke ord.Selvfølgelig liker jeg kanskje best høsten om det ikke regner og heller er sol,kaldt og tørt ute,men den kosen man får bare av det jeg nevnte lengre bort/opp her....DEILIGSTE!:)

Sommeren er min aller beste årstid for jeg hater kulden,men det er høsten som har den beste kosen.Bare tenk på hvor mange barn som blir født til neste sommer,så forstår dere hvorfor flere også synes det samme;)

Hvilken årstid su

2 kommentarer

Siv-Inger

18.09.2012 kl.22:02

høsten er min fav!!! ikek bare pga naturens foltte fargeskrud, og den deilige kosen med tepper, levende lys og ild på peisen, men også fordi jeg elsker å shoppe om høsten. Fargemessig er jeg en varmhøst, og jeg elsker fargenen på klærne om høsten! Så da shopper jeg masse!

Mor Maya

18.09.2012 kl.22:06

Siv: Åjaaa det tenkte jeg ikke på engang,selvfølgelig shoppingen på høsten er koselig:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits