Det bygges her hjemme om dagen:)

Ina har funnet fram legoen sin igjen og med litt hjel med pappaen sin,har hun bygget dette imponerende byggverket idag:)

Og hun var så klart veldig stolt selv også og ville bære det med seg inn i senga å vise meg siden jeg ennå lå på ladding ennå:/ Utrolig morsomt når hun holder på med legoen for hun blir så ivrig på byggingen og når det er ryddetid skal alt separeres og ikke en eneste lego sitter fast i en annen. Her snakker vi perfeksjonisme....Skjønner ikke hvor hun har det fra..:/

5 kommentarer

ewymarie

05.09.2012 kl.21:59

Så kos. Lego er så genialt, for det er så kreativt og man kan leke med det i det uendelige. Minsten min liker og Lego, men han er ikke så stor som jenta di-så gleder meg til å følge utviklingen i bygge prossessen : )

Mor Maya

05.09.2012 kl.22:05

ewymarie: Her startet det med bare kun to klosser også som ble satt sammen så utviklingen har virkelig fått fart på seg.Noe nytt hver eneste dag:)

ewymarie

05.09.2012 kl.22:08

Det er det minsten min gjør nå. To tre klosser på hverandre. Hvor gammel er datteren din ?

Mor Maya

05.09.2012 kl.22:22

ewymarie: Ina Alise er 2,5år:)

michellesinegen

06.09.2012 kl.12:45

Så flink ho er :D

Ho min også er veldig glad i og bygge med lego og kan sitte lenge og bygge både flatt og høyt:)

Ho syns det er veldig stas,så byggeklossene er med når ho er på overnatting og det som er :P hehe

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits