En reddende engel...

 

Maria reddet nyfødt baby fra grøftekanten

** Ammet tyrkisk jentebaby tilbake til livet
** Lucas (3): - Mamma, er det min lillebror?

REDNINGSPUPPEN: Puppen til danske Maria Kristensen ble redningen for den snaut en dag gamle tyrkiske jentebabyen. Foto: Privat
REDNINGSPUPPEN: Puppen til danske Maria Kristensen ble redningen for den snaut en dag gamle tyrkiske jentebabyen. Foto: Privat
Publisert 30.06.12 - 20:43, endret 01.07.12 - 11:05 (VG NETT)
  • 102
  • Skriv ut artikkelen

(VG Nett) Blodig og svært sulten lå en forlatt liten jentebaby i en grøftekant i Tyrkia. Marias pupp ble redningen.

VG Nett følger

Høygravide Maria Kristensen, mannen Kent og deres tre år gamle sønn Lucas var på vei til flyplassen, da de oppdaget en liten bylt i veikanten i Kusadasi i Tyrkia torsdag ettermiddag.

- Vi var på vei i en taxi oppe i fjellene og ser ut til høyre. Der lå det en liten veske hvor det stakk noe lyserødt opp ifra. Helt ute i grøftekanten og solen bare strålte rett ned. Hun lå og bakte i solen, sier Maria til Ekstrabladet.

Var blodig og varm

Ifølge Kristensen var det over 40 varmegrader, og de var svært nervøse for om barnet skulle være dødt.

- Moren hadde pakket henne inn i lyserødt tøy, en lue og et teppe, så hun hadde det virkelig varmt. Hun reagerte ikke, sier Kristensen.

Da de hadde fått henne inn i taxien, satte de på klimaanlegget og slo kaldt vann over hodet på jenta.

Etter å ha spurt taxisjåføren om det var greit å amme henne, la hun jentebabyen til barmen. Først hadde den lille varme jenta ikke krefter til å spise, men etter en stund tok hun næring til seg, skriver Ekstrabladet.

- Det var liv i øynene hennes. Hun kikket rundt, og vi tenkte «Er det mulig»? Hun var fortsatt blodig og nyfødt, maks ett døgn gammel, og hadde et papir surret rundt navlestrengen. Det er nok en mor som har følt seg maktesløs og gjort det beste hun kunne, sier Maria.

Saken fortsetter under bildet

ET LITE NØSTE: Den lille jenta var blodig etter fødselen og hadde papir snurret rundt navlestrengen. Foto: Privat


- Er det min lillebror?

Den danske kvinnen er gravid i 31. uke, og venter en liten gutt. Det vet hennes tre år gamle sønn Lucas, som ble svært forvirret da hans mor plutselig ammet en liten baby.

- Han kom opp i forsetet til meg og spurte «Mamma, er det min lillebror?». Så vi måtte forklare at nei, hun her er lyserød. Da sa han at hun gjerne må få hans lekebil. Jeg tror vi fikk forklart at hun måtte leveres tilbake, sier Maria.

Babyen ble levert på den lokale politistasjonen, men for Kristensen var det helt naturlig å amme den lille nyfødte babyen, sier hun til den danske avisen.

- Det var så naturlig, selvfølgelig skulle jeg det. Jeg tok det faktisk også rolig, inntil jeg skulle levere henne fra meg. Hun våknet og kikket meg inn i øynene. Jeg har grått siden.

Ifølge avisen har tyrkiske leger bekreftet at det går bra med det lille pikebarnet.

 


  • 102
  • Skriv ut artikkelen

Én kommentar

Audhild Stene

01.07.2012 kl.23:05

Helt utrolig historie!

Stakkars baby & stakkars mamma som klarte å gjøre noe slikt med sitt nyfødte barn :/

Bra det endte godt!

ps. nytt innlegg inne hos meg :)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits