Jeg bare lurer..?

Ikveld er det Kollen, VG Topp 20 på rådhusplassen i Oslo og Tahitifestivalen her i Kr-sund...Og hvor er jeg??? Jo jeg sitter forran tvskjermen å få med meg det som skjer uten regn,tåke,trengsel og ikke minst så har jeg DEN utsikten på det som skjer hehe.Trenger ikke dra på festival for å bli våt når man har det som dette vell?? Litt misunnelig på de som er på Kollen til tross for været må nnrømmes,men er igjen veldig glad jeg slipper å tenke på bekledningen og ivrige tilskuere som prøver å komme seg fram nærmest scenen.Her i Kr har vi i disse dager Tahitifestival,en årlig populær festival,været er ikke det aller verste,noen byger innimellom men tempraturen er 20gr så de klager nok ikke de som er der i kveld.De Derre står straks på scenen tror jeg,men det skal de bare få lov til å gjøre for jeg sitter å ser på dette:


B.o.B på scenen.

Er dere på festival eller konserter i sommer??
4 kommentarer

kvalu

29.06.2012 kl.23:37

Jeg skal ikke på noen festivaler eller konserter i sommer, er ingen artister som kommer til norge i år som jeg beundrer nok til å betale for biletter :)

30.06.2012 kl.09:32

Blir jo lite festivaler hvis alle sitter hjemme og ser tv ;) Selv ser jeg ikke tv heller, men gjett om jeg skal skaffe meg Mods cd fra live konserten i Stavanger!!!!!!!!!!!! Jeg hadde faktisk ikke råd til å betale 750-1000 kr for billetten + reise dit så derfor måtte jeg være hjemme og blir kjempelei når folk som var der forteller om livets beste konsertopplevelse. Ja ja vi får kose oss så godt det lar seg gjøre hjemme - og ønske alle festival deltagere lykke til!

Mor Maya

30.06.2012 kl.16:07

Anonym: Ja det blir bare dyrere og dyrere på slike ting og det er litt synd,men artistene skal jo ha lønna si så da får man bare punge ut.

Mor Maya

30.06.2012 kl.16:08

kvalu: Sant,er nok litt slik jeg tenker også,om det var en artist eller gruppe jeg virkelig virkelig ville vært å sett så hadde jeg gledelig betalt det billettene koster:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits