Jeg blir bortskjemt:)

Akkurat nå mens jeg skriver dette innlegget sitter jeg slik.....


Sambo har ordnet fotbad til meg med grønnsåpe:) 

Og jeg.....


DIGGER DET:))

Jeg har i flere år slitt med at hælene mine sprekker under og det er så vondt at jeg ikke greier å gå på hælene til tider.Jeg er så tørr at det sprekker og blør og jeg skal vell også innrømme at da er det veeeldig lett å begynne å pille...IKKE bra altså:( Så her sitter jeg da i sofaen med fjernkontrollen til tv'en,pc'en på fanget og nyter et aldri så lite fotbad i håp om at jeg får myknet opp føttene en del og smurt de inn godt med feit fotkrem etterpå:)

Har faktisk prøvd det aller meste når det gjelder kremer og diverse,føttene er fine en dag eller to og så sprekker de igjen.Og på toppen av det hele så har jeg fobi mot tær og føtter(også mine egne) så det frister IKKE å gå til behandling:( Men det er sikkert kjeeeeempedigg å få stelt føttene sine og jeg husker jeg ønsket meg formassasje da jeg gikk gravid,så jeg har begynt å leke litt med tanken da jeg faktisk begynner å bli gal av å sprekke og ha så vondt som det enkelte ganger gjør.

Ikke akkurat det mest smakfulle innlegget dette,men har dere noen tips og råd til meg ang "problemet" mitt så er det bare å slenge inn for jeg suger til meg alt her jeg sitter nå;)
 

10 kommentarer

maria

07.06.2012 kl.23:47

jeg hadde fotbad med grønnsåpe en gang.. bobla over :p haha

lilledagbok1

07.06.2012 kl.23:52

Heldig du er :D

jeg og vill ha fotbad, hater den tørre huden under beina.. jeg har slete med det helt siden jeg begynte og bruke fotball sko :P hehe

Mor Maya

07.06.2012 kl.23:57

maria: Hehehe ja det gjør det om man setter på vibreringen,men etter en stund så har det gitt se g og nå bobler det ikke over når jeg setter vibreringen på:)

Lill

08.06.2012 kl.00:02

Du kommer nok ikke unna regelmessig fotpleie, og hvilke (og hvor store/små) sko du går mye i, har også mye å si i forhold til hard hud. Det er føttenes måte å beskytte seg på. Lykke til. :)

Mor Maya

08.06.2012 kl.00:06

Lill: Ja skulle vært mye flinkere å brukt skikkelige sko når jeg står på jobb i det minste,der går det for det meste i mote enn i comfort desverre:( Så får vell bite i det "sure"??eplet og ta meg en tur til fotdama etterhvert...:/

Audhild Stene

08.06.2012 kl.09:58

Etter fotbadet har du på en fet fotkrem, pakker inn føttene i gladpack og har sokker utenpå, og har dette på natten over!!

Litt rart, men føttene blir utrolig myke! :)

ssilje89

08.06.2012 kl.11:11

Heldig-gris! :D

Viktig å få noen til å ta vare på seg ;)

Men har du prøvd propolis kremen fra Aloe Vera?

Den syntes jeg er kjempe god :)

Mor Maya

08.06.2012 kl.21:27

ssilje89: Nei den har jeg ikke prøvd:/

Mor Maya

08.06.2012 kl.21:29

Audhild Stene: Ja tro meg det har jeg prøvd flere ganger,men jeg får ikke sove på natta så må ta de av.Men den timene jeg har de på føttene,gjør de utrolig myke etterpå så prøver å ha på noen timer:)

Audhild Stene

08.06.2012 kl.21:48

Hehe, jeg vet :)

Det var veldig rart, men greide meg ei natt igjennom en gang :)

Har blitt med den ene gangen da!

p.s. bli gjerne med på min lille uformelle utfordring inne på min blogg :)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits