Eurovision 2012..mine favoritter!:)

Jeg har ikke vært så hyper angående Eurovision,men jeg ramla fort for Romania iår.Uten at jeg visste at dette var Romanias bidrag i Esc,har jeg syntes Mandinga med Zaleilah har virkelig vært herlig å høre på.Den får meg i så sommerstemning som det går og jeg har brukt den som treningsmusikk en stund allerede så forøvrig håper jeg faktisk at Romania stikker av med seieren iår.På en god nr to kommer faktisk SVERIGE! for de gjør det utrolig bra i år,jeg får frysninger av å høre på henne og det på en god måte:).Med den livestemmen til den dama,skal man ikke se at Sverige stikker av med seieren heller...Og Norge må da kanskje få en plass nr tre hos meg tror jeg,ennå jeg faktisk ikke er helt overbevist om at vi kommer så godt ut av det i år heller desverre.Men siden det er Norge og jeg bor i Norge,ser jeg det som en plikt å ha de som en favoritt også:)

Så slik høres da min Topp 3-liste for Eurovision song contest i år ut:)

1.

2.

3.

Og også tror jeg faktisk Russland haner høyt på topp i kveld: 

Etter å ha sittet å sett litt har jeg kanskje også endret mening om plass nr 1& 2 for Sverige gjør det så bra live at jeg får frysninger på hele kroppen.Det gjenstår å se hvem som stikker av med seieren i kveld da:)

Følger dere med i kveld og evt,hvem er deres favoritter?
6 kommentarer

Enig, Sverige var råflink live !! :) Men håper jo selvfølgelig at Norge også får gode poenger da :) Men sverige er absolutt verdige vinnere !! Vi får krysse fingrene for nabolandet vårt !

Mor Maya

26.05.2012 kl.23:05

EllenBeate: Så absolutt:)

johansenpia24

27.05.2012 kl.02:44

Mine favoritter er: Romania, Hellas, Kypros, Malta og Norge :) E så glad at Sverige vant å ikke de fæle fra Russland!!

Mor Maya

27.05.2012 kl.20:25

johansenpia24: Syntes de var litt søte jeg:)
hahahaahahaha de fra russland var helt på trynet ass^^ hhhhhhhhhhh begynnte å flire til jeg dattt

johansenpia24

28.05.2012 kl.01:16

Jeg syntes noen av de eldre var skumle, men så er det fordi jeg har alltid syntes at enkelte eldre damer og menn er skumle. alt ettersom hvordan de ser ut. osv.

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits