Har tydeligvis sultet katten min...

Idag da jeg skulle fylle på mat på kattefor-boksen,var det tydeligvis en liten stor pus som ikke har vært helt fornøyd med det foorige foret sitt...


Han liker voldsomt godt dette foret så nå blir det ikke bytting igjen..Har byttet litt innimellom så de får ulike smaker,men da jeg åpnet denne sekken ble han helt vill og kunne ikke vnte til jeg hadde fylt skålen hans.Så dette er nok favoritten til denne karen. Og nei jeg har IKKE bokstavelig sultet katten min hehe,han har spist av det andre også men slik er det når man har et favorittfor..

Så heretter blir det ikke noe gourmetmat på disse da de heller foretrekker dette.

Flere som har sære katter??
5 kommentarer

Vi har en sær hund. Like bare en tørrforblanding, og hater våtfor :)

Mor Maya

19.05.2012 kl.21:19

Therese: Hehe se der ja,det er ikke bare vi mennesker som er sære i matveien:)

wendysinfamilie

19.05.2012 kl.21:35

veldig sære katter her de vil bare ha friskies med kjøttsmak. :-)

Mor Maya

19.05.2012 kl.21:41

wendysinfamilie: Hehehe og her er det kun tunfisk:)

maybritt-hansen

20.05.2012 kl.20:13

min katt pjusken er så sær på maten.han spiser ikke mat som ikke har saus på.:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits