Aborterte fostre levde i over en time...Huff så grusomt!

Idagens VG stod denne grusomme artikkelen.Nå er jeg verken mot eller for abort,men det må da finnes grenser.Alle må få ha sine valg og årsaken til disse abortene er nok mange,men er så grusomt å tenke på når barna/fostrene er helt friske,lagt bort i et teppe for å dø:(

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10070359.

Hva synes du om abort??
19 kommentarer

Miranda

10.05.2012 kl.18:02

eg e neppe for eller mot abort eg heller.. leste selv artikkelen før i dag, og sånne ting gjør meg kvalm rett og slett. jeg får så vondt inni meg og tenker på de stakkars små som ikke har noen rettigheter.. :( det gjør meg veldig trist!
Huff, leit å lese slikt .... Rett og slett grusomt !!

Ane89

10.05.2012 kl.20:26

Trist. Får tårer i øynene av og lese det. Jeg fikk tilbud om senabort pga de misstenkte at barnet mitt hadde en multiorgan sykdom i tilleg til leppe-kjeve-gane spalten sin. Men for meg var det helt uaktuelt. Jeg ville vært like glad i gutten min uansett.

Mamma Veronica

10.05.2012 kl.21:14

helt forferdelig. Jeg er helt i mot abort. jeg blir dårlig bare av tanken på det.

graskopf

10.05.2012 kl.22:25

Det kommer helt an på situasjonen... Er man blitt utsatt for overgrep, eller var "uheldig" etter en one-nigt-stand, eller er på et punkt i livet hvor det overhodet ikke passer med barn f.eks. - så har jeg overhodet ikke noe i mot de kvinnene som velger abort. Det er ikke et enkelt valg å ta!

Men om det derimot dreier seg om kvinner i faste forhold...kanskje de til og med har barn fra før! ...da forstår jeg det ikke helt... Med mindre det ble oppdaget at det var noe galt med barnet vel og merke. I et sånt tilfelle hadde jeg nok kommet til å vurdert det selv.

Men jeg tenker at de fleste som velger abort har tenkt vel og lenge over det før de tar denne avgjørelsen. Det finnes alltid noen som tror dette er en slags form for nødprevensjon desverre, og det er veldig synd, men jeg tror ikke dette gjelder fleseparten..:)

Jeg synes det er flott at tilbudet eksisterer! ....men det er selvfølgelig veldig vondt å tenke på om denne artikkelen har rett.... dersom dette ikke bare er propaganda for å skremme kvinner fra å velge abort..?

wendysinfamilie

10.05.2012 kl.23:00

Uff ikke lett å ta ett valg, men jeg tror nok mange som tar abort angrer bittert etterpå/de aller fleste men hva som er riktig og galt for den enkelte person er ikke jeg den rette til å uttale meg om for det er det bare hjertet til den som tar det som må stå for.

Mor Maya

10.05.2012 kl.23:37

wendysinfamilie: Sant så sant.

Mor Maya

10.05.2012 kl.23:42

graskopf: Er faktisk enig med deg her,er veldig bra at man faktisk har et alternativ om grunnen er voldtekt,uheldigheter,medisinske årsaker eller f.eks et foster man oppdager det er store avvik på og som da mest sannsynlig kanskje ikke overlever å bli født engang.
Men igjen så har jeg store prøblemer med å forstå dem som "bare" tar det bort for å ta det bort..Vanskelig å ha en spesiell mening om dette merker jeg:/

Mor Maya

10.05.2012 kl.23:42

Mamma Veronica: Er bra at du er ærlig å har den meningen:)

Mor Maya

10.05.2012 kl.23:44

Ane89: Huff da:( Men tviler ikke i det hele tatt på at man blir vannvittig glad i det barnet uannsett hvilken "tilstand" det er i når det er født.er jo tross alt ditt eget kjøtt og blod:)

S.S,Anna

10.05.2012 kl.23:57

Jeg er ikke imot arbort men selv om et barn Kanskje har ey handikap som ikke går ann og få fiksa går det vell ann og la det for leve. Men jeg skal nå si at jeg på 13år forstår at du skal være fokrsiktig hvis du skal ha det for første gang at du skal være beskyttet så hvis for eksempel en jente på 15 blir gravid så må hun nesten ta det som sølger med. Hvis du hvet at du ikke klarer og ta vare på babyen så går det ann og gi den til noen som vil ha et barn som ikke klarer det.

Mvh S.S.Anna

PS! fint design på bloggen og du har en nydelig datter! :-)

11.05.2012 kl.00:00

Herregud. Vi lever i 2012, skjønner ikke at NOEN er imot selvbestemt abort. Jenter skal kunne bestemme over sitt eget liv og de vet best om de er istand til å passe på barnet. Noen folk burde rett og slett ikke få barn. Jorden er overbefolket nok fra før.

Adopter, ikke aborter. Da får du barnet du ønsker deg, samtidig som du gjør en god gjerning for samfunnet, miljøet, osv. Du gir en person som ikke hadde en sjangse i livet en mulighet til å leve.

Anette & Lars Emil ♥

11.05.2012 kl.00:02

Min mening om abort er vel at det er jo ok, om man har vært utfor et uhell med sin kjære eller en annen, blitt utsatt for overgrep eller slike ting når det kanskje ikke passer eller at man ikke vil ha barn.

Så jeg kan vel si jeg er både mot og for abort, det spørs egentlig helt an på settingen :)

Mor Maya

11.05.2012 kl.00:03

S.S,Anna: Så bra sagt Anna,er noe som heter : Etter den søte kløe,kommer den sure svie:)

Tusen takk for det,det varmer et mammahjerte å høre:)

Mor Maya

11.05.2012 kl.00:04

Anonym: True:)
Det skal mye til å få igjennom en senabort, som jeg også leser i artikkelen også er det spesielle omstendigheter. At moren er narkoman eller andre ting som spiller inn der barnet har det mye bedre om det ikke blir satt til verden. Abort er en god løsning der, for jeg mener det er viktigere at et barn er ønsket og elsket enn at man absolutt skal sette barn til verden som ingen ville ha i førsteomgang.

Allikevel er det helt horribelt at de får lov til å utføre det etter uke 22! Ved 22 uker vil bare et av hundre barn kunne vokse opp og det vil være med alvorlige funksjonshemninger, mange barn har overlevd å bli født etter uke 23, med mye hjelp såklart. Men at noen kan velge å ta vekk et barn som viser seg å være levedyktig med litt hjelp det kan jeg ikke fatte og begripe og jeg får ehelt vondt inni meg.

Mor Maya

11.05.2012 kl.00:11

A little bit of all that's swe: Ja det er faktisk det viktigste kanskje,at barnet er ønsket.Men igjen da så har man jo adopsjonsmuligheten...nei dette er og skal ikke være enkelt:/

Athilia

11.05.2012 kl.01:07

De ble ikke lagt bort HELT friske. Les artikkelen før du skriver eller hold kjeft.

Mor Maya

11.05.2012 kl.19:56

Athilia: Hehehehe voldsomt...Har du lest artikkelen??

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits