Nok en gang syk og svak i dette huset:(

Føler at denne sykdomsperioden i dette huset ingen ende vil ta og nå er det mor selv (igjen) som må ta støyten:( Våknet i fem-tiden i natt med en intens voldsom smerte i venstre øre og fikk ikke sove mer for det gjorde så vannvittig vondt.Sto opp og googlet opp diverse kjerringråd på pc'en og litt varm matolje og en bomullsdott i øret samt smertestillende hjalp såpass at jeg fikk sove litt igjen...sittende i senga vell og merke hehe. Om smertene ikke ga seg,tenkte jeg å prøve ut løktrikset som er å ha en delt løk over øret...Vell nesten glad jeg ikke har trengt å prøve det trikset,men nære på. Fikk blåst ut en hekl asse gørr ifra nesen( trenger ikke gå mer inn på det hehe) og da smalt det voldsomt i øret og gjorde vondt,men det hjalp  faktisk.Så her sitter jeg fortsatt med bomull i øret og nedsatt hørsel så det holder,men smertene er lanhgt ifra så vonde som tidligere..Takk og lov for det!

Blir som et barn igjen når jeg har slike smerter jeg,for får nesten litt panikk for ma vet ikke hva man skal gjøre. Da er det igjen veldig deilig å få trøst av verdens herligste datter som kommer etter meg på toalettet når jeg blåser nesen og spør om det går bra med meg hehe:)


Ina og mamma sitter å ser barnetv og koser seg:) 

Føler ikke at denne våren har hatt annet enn sykdom med seg jeg,men det er vell bare slikt som hører med.Pollenallergien er nok med på å forverre det også for i år er jeg pottetett og øynene klør noe vannvittig når jeg beveger meg utendørs. Noe må man virkelig igjennom når sommeren nærmer seg hehehe.

Nei dette skal forhåpentligvis være det siste syte innlegget på leeenge,men når man er manko på noe å skrive om så blir  det slike innlegg istedet:(

Ha en finfin tirsdag videre:)

MoR MaYa:) 

4 kommentarer

Kjedelig!! God bedring:) Klem

Mor Maya

08.05.2012 kl.20:53

¤Malene: Ja veldig kjedelig:( Tusen takk:)

xxlinntheresexx

08.05.2012 kl.21:02

huffda, god bedring:)

Mamma Veronica

08.05.2012 kl.22:19

Masse god bedring :)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits