Åh dette hadde jo faktisk løst en del problemer faktisk...hvertfall hos oss:)

Kom over denne artikkelen/debatten på Dagbladet i dag...Jeg sitter å sliter med akkurat dette nå for tiden,det å være mer hjemme mens jenta mi ennå er såpass liten.Jeg har lyst til å få mer tid sammen med henne for jeg har så rare arbeidstider som gjør at enkelte dager ser jeg henne nesten ikke..

 

http://www.dagbladet.no/2012/05/03/kultur/debatt/deltid/krf/barnefamilier/21424905/

 

Kjør debatt!:)

 
4 kommentarer

Turnus er en fantastisk ting akkurat der :) Men på den andre siden går man glipp av noen høytider. Akkurat nå har jeg det som plommen i egget. "Bestemmer" selv når jeg skal jobbe og ikke jobb. Da slipper jeg evig dårlig samvittighet og stress :)

Mor Maya

03.05.2012 kl.23:04

Therese: Ja sambo jobber jo turnus og jeg jobber fast,men til forskjellige tider hver dag så er vanskelig å få det til å gå opp når vi begge jobber med henting i b.hagen osv..Veeeldig kjedelig å stresse med dette,men skal hvertfall prøve så godt jeg kan for å få puslespillet til:/
Jeg er så heldig at jeg har fått gått hjemme med mini frem til nå, noe som jeg har elsket, men jeg vil jo selvfølgelig ut i jobb igjen, men stress blir det! HELDIGVIS så skal mini gå i barnehagen mannen er avdelingsleder i, så hvis mannen jobber sent, så tar han henne med i barnehagen, mens jeg de dagene vil begynne xtra tidlig på jobb så jeg kan dra hjem tidligere så dagene hennes ikke blir så alt for lange. Men hvis jeg kunne ha jobbet en 80% stilling med samme lønnen som en 100% stilling så hadde jeg selvfølgelig og GLEDELIG takket ja til det! :)

Mor Maya

03.05.2012 kl.23:53

Ann: Ja sant,er nok nok av småbarnsforeldre om kunne tenkt seg dette..Hvertfall jeg akkurat nå:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits