Superdeilig søndag:)

Har vært så nydelig vær i dag,har vært ute lenge og kost oss med is og lek:)

Middagen ble BurgerKing-mat som vi tok med oss ute på en benk:)


Løkringer er namnam:)


Solstrålen vår:)


Ina og paps kjører buss:)

Vi har vært så utrolig heldig med væren de siste tre ukene og håper det fortsetter framover også så det blir enda mer utelek.Litt regn innimellom er bare deilig og sundt så de få dagene det har regnet så har regnet bare vært velkommen for min del,å kjenne den deilige lukten når det regner på våren og sommeren  er kjempeherlig:)

Har dere hatt en fin søndag?
4 kommentarer

frooy

29.04.2012 kl.22:16

Bra blogg, stå på!

Hadde blitt glad om du kommenterte tilbake ;-D

Malin Beathe

29.04.2012 kl.22:18

håper du får en fin kveld:)

wendysinfamilie

29.04.2012 kl.22:24

Så deilig med sol og middagen ute er lov det på en søndag som i dag :-)

Charlotte - mamman til Celina

29.04.2012 kl.22:58

Hørtes ut som en koselig og deilig søndag! :) Her har også været vært på topp idag, så vi har kost oss ute å vært på skattejakt ute i uthuset våres og fant mange nydelige skatter! Så dagen idag har bestått i å snekkere og leke ute :)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits