FREDAG:)

Da er det ikke lenge til helg for enkelte av dere og det vil jeg nok tro dere gleder dere til?? Her blir det ikke helg før i morgen etter 15.00 for jeg har arbeidshelg,men det går greit for i morgen har jeg nok å gjøre på jobb så dagen vil nok gå unna:)

Ina er hjemme fra barnehagen i dag så vi har holdt på her å ryddet og vasket litt klær,de vasker jo seg ikke selv så da må mor sette igang en vaskeaksjon. Akkurat nå ligger gulljenta å sover og jeg synes det er litt godt å få litt alenetid for hun har ikke vært så enkel i dag.Ikke lett å være syk stakkar:( Sitter her å ser meg irundt og kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til å få gjort ferdig stuen,spisestuen står midt på gulvet her og det er verktøy og diverse overalt.Føler lissom ikke for å vaske så mye støv og gulv akkurat for vet at over helgen så vil det mest sannsynligvis se like ævlig ut uansett. Er bare slik en må ofre når man har slike prosjekt på gang,tenkte å få begynt på spisestuebordet mitt også snart,men ting tar tid!...Må ta det med ut for å pusse det ned tenkte jeg for det kommer til å støve noe innmari og da er nok heller garasjen er mer egnet sted for denslags prosjekt.Må bare få ryddet plass i garasjen først.....

Vell vell ikke så mye å fortelle dere egentlig så jeg får bare ønske dere en fortreffelig helg alle dere som  har frihelg og ta vare på hverandre:)

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits