Slik gjør vi det mer moro å ta medisin :)

Ina har nå gått å hanglet noen dager med sår hals og slimete hoste og for å få henne til å ta den slimoppløsende "medisinen" sin prøver vi å gjøre det moro å ta den.Hun synes ikke det er så godt å ta den så vi prøver alt for at hun får i seg litt.


Prøver å få i henne litt Bisolvon,men er ikke enkelt.Tidligere har vi fått annen medisin fra lege men det kom ikke påtale at hun smakte på engang så dette har blitt vår eneste løsning.


Vi måler opp i målekoppen som er med og heller det i et slikt eggeglass.Når vi har gjort det,synes Ina det er moro å drikke medisinen og hun tar den uten en mine:)


Og etterpå får hun "premie" som da er halstabletter som lindrer den såre halsen hennes. Håper den blir bedre snart for er så fælt når de har vondt. I morgen blir det telefon til legen...igjen...for å la han få se på henne...igjen...

En ting har jeg virkelig fått erfare...Det første barnehageåret er tydeligvis preget av mye sykdom....Men det er slik det bruker å være har jeg lært så da er det bare å glede seg til neste barnehageår og håpe det blir litt lettere:)

Flere som sliter med mye syke barnehagebarn?Og kanskje dere har noen smarte tips?:)
Én kommentar

wendysinfamilie

26.04.2012 kl.22:39

Er vel noe en bare må komme seg igjennom det første året :-) Tvi tvi får håpe gullet er bedre i morgen :-)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits