Noen som vet???

Vi har en slik vogn til Ina nå:


(Ikke rosa:))

Og det jeg lurer litt på er om noen vet om det går ann å få kjøpt nye hjul til disse(da spesielt de største)?De som er på vognen nå er ganske så utslitte(kjøpte vognen brukt) og kunne veldig gjerne tenkt meg å fått byttet de ut..Og igjen er det normalt at de hjulene står litt på skrå utover(kalvebeinstilling)??? Detter er ikke noe som påvirker vognen etter hva jeg kjenner,men lurer litt på om det skal være sånn?:/

Og når vi først er inne på det: Jeg skal selge reisetrillen vår som vi knapt har brukt så om noen er interisert er det bare å gi meg beskjed:) Den er kjøpt ny i fjor og er en kjempefin reisetrille:)


Ønsker 600kr for den.
5 kommentarer

Christiane

22.04.2012 kl.17:46

har sesverre ikke peiling :L

søt blogg<3

kommentere tilbake? :)

Siw Toril

22.04.2012 kl.19:01

Vi har også en slik vogn, og der skår de bakerste hjulene utover. Så da er det sikkert normalt:-) Aner ikke om en får kjøpt nye hjul, men var rart hvis ikke synes jeg!

Mor Maya

22.04.2012 kl.20:35

Siw Toril: Ok da er det sikkert slik de skal være for er flere som har det slik.Skal på babycomfort å høre med de i morgen,regner med at de kan hjelpe meg:)

mammatil5

22.04.2012 kl.22:37

Kontakt butikkene som selger vogna. Da vi kjøpte storvogna vår brukt var det en del på festet som manglet. Jeg fant ut hvem som solgte merket i Norge og ringte. Fikk sendt delen fra en butikk i Bergen. Faktisk uten kostnader:) Men regner med at dere nok må betale for hjul da:D

Klem Anita

Mor Maya

23.04.2012 kl.21:45

mammatil5: Har fått fikset det idag,de mente til og med at hjulene ikke var så ille da dette er hjul som skal mye til for at de slites helt ned:)

Skriv en ny kommentar

Mor Maya

Mor Maya

31, Kristiansund

Jeg er ei jente på 31 år som er født og oppvokst i Kr-sund,en liten by ved det store hav.Her går hverdagen min i å være mamma,samboer og frisør. Jeg er en livsnyter og dagdrømmer og det kommer nok fram her:) Men jeg kommer til å dele litt av dagliglivet mitt,livet mitt som mamma til lille Ina Alise og selvfølgelig om Ina Alise her også.Rett og slett en mamma og Ina-blogg hvor jeg skriver om drømmene mine og det gode liv jeg lever:) Har en forkjærlighet for interiør,make-up og hår så blogger en del om det også så en helt ren mammablogg er det nok ikke.Håper dere liker det dere leser og ser:)

Kategorier

Arkiv

hits